Πρόγραμμα Δ.Ο.Α.Ψ.Υ

Πρόγραμμα Δ.Ο.Α.Ψ.Υ (Πρόγραμμα Διασφάλισης Ομαλής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας των παιδιών)

 

Κάτι καινούριο γεννιέται για τα παιδιά μας στο χώρο της εκπαίδευσης!

 

Η Μαρτίνα Αθανασίου Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και η συνάδελφος Κλινική Ψυχολόγος  Άννα Παπανικολάου - Kubisch, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν (αλλά και να αναπτύξουν) την ποιότητα της ψυχολογικής υποστήριξης και εκπαίδευσης ανηλίκων στην Ελλάδα, ίδρυσαν το πρόγραμμα Δ.Ο.Α.Ψ.Υ (Πρόγραμμα Διασφάλισης Ομαλής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας των παιδιών). Το πρόγραμμα αυτό, με την πρωτοποριακή του μεθοδολογία, θα επιφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα ως προς την ανάπτυξη του δυναμικού των παιδιών, μέσα σε ένα περιβάλλον παιγνιώδες, χαρούμενο και συναισθηματικά ασφαλές. Στις ομάδες αυτές, θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά κάθε ηλικίας, απολαμβάνοντας δραστηριότητες επιλεγμένες από ψυχολόγους, που θα στοχεύουν στην άριστη ανάπτυξή της προσωπικότητάς τους και της ψυχικής τους υγείας. Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο προς όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς και τα κέντρα που ασχολούνται με παιδιά κάθε ηλικίας. 

 

Ας τολμήσουμε να φέρουμε την αλλαγή στην εκπαίδευση, ας προσφέρουμε υποστήριξη στα παιδιά μας πριν να είναι αργά, ας προνοήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον!

 

Για να φέρετε το πρόγραμμα στο χώρο σας ή για να ενημερωθείτε για τους τρόπους συνεργασίας μαζί μας, επικοινωνήστε στο 6978036024 - 6985831631.

 

Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ. 

Ακολουθήστε μας στο facebook εδώ.