Πρόγραμμα Δ.Ο.Α.Ψ.Υ

Πρόγραμμα Δ.Ο.Α.Ψ.Υ (Πρόγραμμα Διασφάλισης Ομαλής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας των παιδιών)

 

Κάτι καινούριο γεννιέται για τα παιδιά μας στο χώρο της εκπαίδευσης!

 

Εγώ και η συνάδελφος Κλινική Ψυχολόγος  Άννα Παπανικολάου - Kubisch, μετά από πολλή σκέψη και προετοιμασία, αποφασίσαμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και να ιδρύσουμε το πρόγραμμα Δ.Ο.Α.Ψ.Υ (Πρόγραμμα Διασφάλισης Ομαλής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας των παιδιών). Το πρόγραμμα αυτό, με την πρωτοποριακή του μεθοδολογία, θα επιφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα ως προς την ανάπτυξη του δυναμικού των παιδιών, μέσα σε ένα περιβάλλον παιγνιώδες, χαρούμενο και συναισθηματικά ασφαλές. Στις ομάδες αυτές, θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά κάθε ηλικίας, απολαμβάνοντας δραστηριότητες επιλεγμένες από ψυχολόγους, που θα στοχεύουν στην άριστη ανάπτυξή της προσωπικότητάς τους και της ψυχικής τους υγείας.

 

Ας τολμήσουμε να φέρουμε την αλλαγή στην εκπαίδευση, ας προσφέρουμε υποστήριξη στα παιδιά μας πριν να είναι αργά, ας προνοήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον!

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ και να μας ακολουθήσετε στη σελίδα μας στο facebook εδώ, την οποία και ελπίζω να υποστηρίξετε, νιώθοντας την ίδια αγάπη που νιώθουμε και εμείς για τα παιδιά.